18 ekim 2006 çarşamba; ankamiked' in iftar yemeği.

18 ekim 2006 çarşamba günü

iftar yemeğimizde bir araya geleceğiz.

1951 mezunumuz Sayın Ragıp Buluç, çizer Tan Oral' ın unicef' e bir önerisini dile getirdi. Okul bahçelerinin çocuklar için oyun alanı olarak tasarlanması ve gerçekleştirilmesi. Mimar Kemal 80 yıllık geçmişi olan bir örgün eğitim kurumu. Ankara Yüksel Caddesinde olan ilk bölüm doğal olarak sıkışmış durumda. Okulun bahçesi, eğitim ve öğretim süreçlerinin dışında! okula gelir sağlamak için otopark olarak kullanılıyor. Ayrıca okulların bahçeleri bildiğiniz gibi asfalt ile kaplanmış durumda. Oysa oyun alanı olarak var olması gereken alanlar. Biz bir örnek çalışma olması için bu okul bahçesini çocuklara özgü oyun alanına dönüştürmek istiyoruz. çim, çiçek ve ağaçlardan oluşan oyun alanına.

1940 mezunumuz Sayın Ayhan Sümer, Yüksel Caddesinde bulunan okulun gereksinim duyduğu çok amaçlı spor ve gösteri salonu için bir proje oluşursa destek olabileceğini söyledi. Özenle "ben ve çevrem harekete geçeriz" dedi. 2000 metre karelik alanı Sayın Mecit Şekercioğlu projelendirmek için çalışmalara başladı.

Kocatepe Mimar Kemal Lisesinin de yaklaşık aynı sorunları var. Spor salonu şimdilik gereksinimler için yeterli değil. Sınıflarda öğretmen kürsüsü, olması gereken biçimde öğretmen masası yok. Yazı tahtalarının bir çoğu değişiklik istiyor. Ankara Kocatepe Mimar Kemal Lisesinde teknoloji sınıfı yok.

Sayın Ali Bozer, Sayın Ayhan Sümer, Sayın Ali Coşkun, Sayın Ali Cevrem, Sayın Bilgin Kaftanoğlu, Sayın Memnune Andiçen... Katkıda bulunmak için söz verdiler. 18 ekim 2006 çarşamba günü iftar yemeğimizden sonra değerli üyelerimizle okullarımızı konuşacağız.Sayın Altan Öymen Amerika dönüşü bizim iftar yemeğimizde olacak.


ekim ayının ilk perşembe toplantısını yaptık.

http://ankamiked. blogspot. com

Bu iftar yemeğimiz okullarımıza ilişkin yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı konuşacağımız bir buluşma olacak. katılım için bizi ararsanız seviniriz.


süleyman yüzübenli
0 532 2844187

hasan kababulut
0 312 349 2233

ayla aksoy
0 312 4477179

Eyüboğlu oteli
0 312 4176400

Comments

Popular posts from this blog

üçü bir arada demiştim dostlarla paylaşırken...